Nusret'e giden et fiyatını göze alır ama 4 dilim havuçtan uzak durmak lazım

Nusret'e giden et fiyatını göze alır ama 4 dilim havuçtan uzak durmak lazım
Ünlü spor yazarı Kenan Başaran sosyal medya hesabından Nusret’te yenen bir yemeğin faturasını paylaştı. Eti pahalı diye eleştirilen restorandaki havuç dilim baklavanın fiyatına dikkat çekti.

Et ile yaptığı şovlarla tanınan Nusret Gökçe bir kez daha fiyatlarıyla gündeme geldi. Restoranlarında uygulanan yüksek fiyatlar dudak uçuklatıyor. Et fiyatlarının yüksek olduğu konuşulan Nusret’te bu sefer tatlı fiyatları eleştirilerin hedefi oldu.

Sosyal medyada paylaşılan bir faturada toplada bin 323 lira hesap ödenirken, 4 dilim baklavanın fiyatı 132 lira görünüyor.

egbwggqxkaeqbux.jpg

Ünlü spor yazarı Kenan Başaran sosyal medyada Nusret’te yenilen bir yemeğin faturasını alıntılayarak tatlı fiyatlarına dikkat çekti. Paylaşılan faturaya göre, 2 porsiyon et fiyatının 500 lira, 1 küçük kolanın fiyatı 16 lira olduğu görülürken bir dilim baklavanın fiyatı ise 33 lira.

Başaran paylaşımında,  ‘Gözlerinden öpüyorum Nusret(!) Etin en ucuz olduğu lüks mekan. Eti pahalı diyenler havuca baksın. 4 dilimi 132 TL..’ ifadelerini kullandı.

kenan-004.jpg

İlgili Haberler