Nwakaeme'nin Hull City'e transferi yattı: Yeni rotası İstanbul

Nwakaeme'nin Hull City'e transferi yattı: Yeni rotası İstanbul
Trabzonspor'la olan sözleşmesi biten ve anlaşma sağlayamayınca ayrılan Nwakaeme'nin Hull City'e transferi de yattı. Nijeryalı futbolcunun Galatasaray'la görüştüğü iddia edildi

Trabzonspor''un geçen sezon kazandığı şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Nwakaeme, yeni sözleşme izin anlaşma sağlayamayınca ayrılmıştı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Nijeryalı futbolcunun 3 sezon için 10 milyon euro istediğini belirterek, "Bu şartlarda anlaşma yapamayız. Yolu açık olsun" demişti.

Nwakaeme, Türkiye''de istediği şartlarda teklif alamayınca Acun Ilıcalı''nın sahibi olduğu İngiltere''nin Hull City takımıyla masaya oturmuştu.

Ancak 33 yaşındaki futbolcunun Hull City''de de istediği paranın verilmemesi üzerine görüşmelerin tamamlandığı ileri sürüldü.

Nwakaeme''nin bunun üzerine İstanbul''a dönmeyi kararlaştırdığı ve menajeri tarafından Galatasaray''a önerildiği iddia edildi.

Ancak Galatasaray''ın da Nwakaeme''nin istediği 3 yıllık sözleşme ve 10 milyon euroluk isteğini karşılayamayacağı ve 1+1 yıllık sözmeşme ve yıllık 2 milyon euro önerdiği bildirildi.

Yapılan görüşmenin önümüzdeki hafta içinde karara bağlanması bekleniyor.

İlgili Haberler