O belediyedeki yolsuzluk tartışmalarına Mahir Ünalın da adı karıştı

O belediyedeki yolsuzluk tartışmalarına Mahir Ünalın da adı karıştı
Kahramanmaraş'ta yaşanan yolsuzluk tartışmalarına ilişkin yerel medyaya çok sert tepki gösteren AKP Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç'in sosyal medyada yaptığı paylaşımlarına AKP'li Mahir Ünal'ı da dahil etmesi dikkat çekti.

Yeniçağ / İstanbul

Kahramanmaraş'taki yolsuzluk tartışmaları AKP'de büyük çatlağa neden oldu.

Kahramanmaraş Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, 12 Şubat Belediyesi'nde yaşanan yolsuzluk iddialarına ilişkin Twtter hesabı üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yerel medyaya çok sert sözlerle yüklenen Güvenç, "Ak partinin Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Habibe Öcal, Ugur Dilipak, haklarında ağır yazılar yazıyorsun. Aynı partinin vekilleri Mahir Ünal'la Ahmet Özdemir ve Belediye Bşknı Hanefi Mahçiçek hakkında güzellemeler yapıyorsun. Bunun sebebi ne sen önce 12 Şubat Belediyesinden 5 yılda ne kadar para aldın onu açıkla" ifadelerine yer verdi.

"MAHİR ÜNAL'IN KARARGAHI..."

"Yeni Maraş'ta bir yolsuzluk operasyonu yapıldı;sen yolsuzluğu araştıracağına bunu eski büyükşehir başkanıyla benim Mahir Ünal'ı yıpratmak için yaptırdığımı ima ettin" diyerek Mahir Ünal hakkındaki iddialarını sürdüren AKP'li Güvenç'in açıklamaları şöyle:

"Makale yazacağını beyan ettin ben de ispat etmezsen dedim.. bekliyoruz..O operasyonda 12 Şubat belediyesini Park Baçe Mdr ve su sporları merkezini işleten kişi vardı.

Bize saldırarak gündemi değiştirdiniz. Oysa tam gün Maraş'ta bir muhalefet partisinin il başkanı 12 Şubat Belediyesinin 15.5000.000 TL ye hizmet bina işi ikmal çevre düzeni İşini pazarlık usulüyle özge inşaata verdiklerini ve peşinde olduklarını yazmıştı ..Görmedin..Gazeteci olarak araştırmadın..Aynı firmanın aynı binanı ikmal inşaatını daha öncede alıp almadığı o alımın usulünün ve miktarının ne olduğunu soramadın.

Kim bu özge inşaat Mahir Ünal'ın Karargahı Ramada Otelin sahibi olan şirket mi diyemediniz. Bu şirketin ortakları kimler diyemedin."