Avrupa’da fırtına devam etsin

Avrupa’da fırtına devam etsin
Avrupa’da fırtına devam etsin

Süper Lig’de inişli çıkışlı bir grafik çizse de Avrupa Ligi ön eleme turlarında 3 rakibini 13 golle saf dışı bırakırken, h

Süper Lig’de inişli çıkışlı bir grafik çizse de Avrupa Ligi ön eleme turlarında 3 rakibini 13 golle saf dışı bırakırken, hiç yenilmeyen ve tarihinde ilk kez gruplara kalan Trabzonspor ilk sınavına bugün çıkıyor. Bordo mavililerin Güney Kıbrıs Rum Kesimi temsilcisi Apollon Limassol ile 22.05’te deplasmanda oynayacağı mücadeleyi İspanyol hakem Antonio Lahoz yönetecek. J Grubu’na iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın, tecrübeli futbolcular Bosingwa, Malouda, Adrian, Colman ve Zokora’yı aynı anda sahada tutması bekleniyor. Daha önce aynı Güney Kıbrıs Rum Kesimi temsilcileriyle 2 kez karşılaşan bordo mavililer, Anorthosis’e elenirken, Apoel’i ise saf dışı bırakmıştı. Grubun diğer maçında ise Lazio ile Legia Varşova karşı karşıya gelecekler.

 

 

38-38

Trabzonspor Avrupa’da 104 maçına çıkacak. Karadeniz ekibi bugüne kadar oynadığı 103 maçta 38 galibiyet, 27 beraberlik, 38 yenilgi aldı. Öte yandan Trabzonspor’da “Volkan krizi” bitmiyor. Karabük maçında ilk 18’e alınmayan genç yıldız, bu kez kas ağrıları nedeniyle kadro dışı kaldı. Bilindiği gibi Rize maçında sahayı terk eden Volkan’a teknik heyet destek vermiş; ancak başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, “En az 3-4 maç kadro dışı kalmalı” demişti.