Küçültmeye değil yüceltmeye geldim

Küçültmeye değil yüceltmeye geldim
Küçültmeye değil yüceltmeye geldim

Formayı sahanın ortasına bile koysalar şampiyonluğa oynayacak kadar büyük bir kulüp olduklarını belirten Beşiktaş Teknik Direktö

Formayı sahanın ortasına bile koysalar şampiyonluğa oynayacak kadar büyük bir kulüp olduklarını belirten Beşiktaş Teknik Direktörü Aybaba, “Gençlik operasyonu hedeflerden saptığımız anlamına gelmez dedi.


Beşiktaş’ta 11 yıl futbol oynayıp takım kaptanlığı da yapan ve 2 şampiyonluk gören Samit Aybaba, gönül verdiği kulübe teknik direktör olmak için 15 yıl mücadele ettiğini belirtti. Siyah-beyazlı kulübe kukla teknik direktör olmayacağını, görevini yapan ve disiplini elinden bırakmayan biri olarak geldiğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, ” Beşiktaş’ı küçültmeye değil, yüceltmeye geldim. Taraftarımız endişe etmesin. Genç futbolcularla yola çıkmak hedeflerden vazgeçmek değildir. Beşiktaş formasını sahanın ortasına koysak şampiyonluğa oynar” dedi.


Ümraniye kampı başladı
Zorlu bir sürecin kendilerini beklediğini bildiğini ve transferler hakkında bilgi veremeyeceğini ifade eden Aybaba, sözlerini şöyle sürdürdü: ” 5-6 gün Ümraniye’de kalacağım. Tüm planlama ve takım ile ilgili çalışmalar için, ince eleyip sık dokumak gerekli. 1984 yılında babamı kaybettikten 2 gün sonra Beşiktaş-Ankaragücü maçına ağlayarak çıkmıştım. Beşiktaş formasını giymenin sorumluluk istediğini bildiğim için bunları anlatıyorum. Beşiktaşlılara tavsiyem, Babalarına yaşarken sahip çıksınlar, onlardan feyz alsınlar “ dedi.