O Ses Türkiye Naz Dej kimdir, nereli ve kaç yaşında?

O Ses Türkiye Naz Dej kimdir, nereli ve kaç yaşında?
O Ses Türkiye'de dün akşam sahne alan Naz Dej hem güzelliğiyle hem de sesiyle herkesi büyüledi. En çok merak edilen Naz Dej kimdir, nereli ve kaç yaşında?..

O Ses Türkiye Naz Dej kimdir, nereli ve kaç yaşında?

O Ses Naz Dej kimdir? Başta jüri üyesi ve seyirciyi kendisine hayran bıraktıran Naz Dej ile ilgili detaylara yer verdik. Naz Dej nereli ve kaç yaşında gibi soruların cevabına buradan ulaşabilirsiniz. Dün akşam TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye'ye yarışmacı olarak katılan Naz Dej, performansı ile tüm jüri üyelerini kendine döndürmeyi başardı. Hemen ardından Hadise, Beyaz, Seda Sayan ve Murat Boz takımlarına almak için dil döktüler. Yarışmanın kuralı gereği beğenilen yarışmacı dönen jüri üyeleri arasında seçim yapmakta ve seçtiği takımın ekibinde 2. tur için hazırlanmaktadır. İltifatların havada uçuştuğu sırada Naz Dej'in güzelliği akıllara Hadise'nin 2014 yılında elediği Karima'yı akıllara getirdi. Hadise'nin Karima'yı güzel olduğu için Karima'yı elediğini söyleyen Acun Ilıcalı bombayı patlattı. Hadise'de bu duruma sinirlenince ortaya renkli diyaloglar çıktı.

AZERBAYCAN BASINI: HADİSE NAZ DEJ'İ KISKANDI

Naz Dej'in performansı memleketi Azerbaycan'da da büyük yankı buldu. Yerel kanallar "Murat Boz'un Naz Dej'i beyenmesi Hadise'yi kıskandırdı" şeklinde geçti. 

assaas.jpg

Yarışmada büyük ses getireceğe benzeyen Naz Dej'i yakından tanıyalım...

des3.jpg

HADİSE'DEN NAZ DEJ İÇİN OLAY SÖZLER

NAZ DEJ KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA

Seslendirdiği  I Care (Umrumda) şarkısıyla jürinin ağzını açık bırakan Naz Dej kimdir?
Naz Dej Azerbaycan doğumludur. Naz Dej Azerbaycan'da Nihad Malikle yaptığı diet sonrasında meşhur olduğu öğrenildi. Azeri Mashup adlı videosu Youtube'da 4 milyondan fazla izlendiği ortaya çıktı.