Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'ın düğününe gitmedi

Oğulcan Engin annesi Seda Sayan'ın düğününe gitmedi
Seda Sayan dün akşam Çağlar Ökten ile Beşiktaş’ta bulunan bir otelde dünyaevine girdi. Seda Sayan’ın nikah törenine oğlu Oğulcan Engin katılmadı. Çağlar Ökten’in ailesinin de nikaha gelmediği öğrenildi. 

59 yaşındaki Seda Sayan, 14 Şubat''ta evlilik teklifi aldığı müzisyen Çağlar Ökten ile dün akşam Beşiktaş''taki lüks bir otelde evlendi.

7 Mayıs''ta Prag''da yapacakları nikahı iptal eden çift, sadece arkadaşlarının katıldığı bir nikah töreni organize etti.

Seda Sayan, geçtiğimiz aylarda beraber çalıştığı müzisyen Çağlar Ökten''den evlilik teklifi almıştı.
Daha önce 6 kez evlenen 59 yaşındaki Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyenle evlilik hazırlıklarına başlamıştı. Çiçeği burnunda çift mayıs ayında Prag''da yapılması planlanan düğünü Seda Sayan''ın ekibinin vizede yaşadığı sıkıntı yüzünden İstanbul''da gerçekleşti.

Seda Sayan''ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten''in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaparken nikaha çiftin yakın arkadaşları katıldı.

Seda Sayan''ın Sinan Engin''le evliliğinden dünyaya gelen oğlu Oğulcan Engin, evliliğe karşı çıktı. Kararından dönmeyen Oğulcan Engin, annesinin İstanbul''da yapılan nikahına katılmadı.

Çağlar Ökten’in ailesinin de törene katılmadığı öğrenildi. 
 

İlgili Haberler