Oğuz Satıcı için kritik gün. Son durumunu doktoru açıkladı

Oğuz Satıcı için kritik gün. Son durumunu doktoru açıkladı
Eski Türkiye İhracatçılar Birliği'nin (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı Bodrum'da kaza geçirdi. Kaza sonrası yoğun bakıma alınan Satıcı ile ilgili doktorlardından açıklama geldi. Doktorları Oğuz Satıcı'nın bugün uyandırılacağı açıklandı.

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi  ve Eski Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Oğuz Satıcı, geçen perşembe akşamı Bodrum’da konakladığı turistik tesiste, tesis içi ulaşımda kullanılan golf arabasından düşmesi sonucu beyin kanaması geçirdi. Kafatasında kırık da olan Satıcı, Bodrum Amerikan Hastanesi’nde ameliyata alındı.

Başarılı geçen operasyonun ardından Satıcı yoğun bakıma alındı. Doktorları, Satıcı’nın iş dünyasından yakın dostlarına, “Oğuz Bey’i şu anda uyutuyoruz. Pazartesi günü uyandırıp durumuna bakacağız” bilgisini verdi.

"HAYAT KISA HAYATINIZI SEVİN"
İş dünyasından yakın arkadaşları, beyin kanaması geçirdiğini öğrendikten sonra aralarındaki yazışmalarda Oğuz Satıcı’nın sosyal medya hesabı Instagram’da 3-4 gün önceki şu paylaşımını tekrar tekrar okudu: “Ben her zaman mutlu hissediyorum, neden biliyor musunuz? Çünkü, kimseden bir şey beklemiyorum. Beklentiler daima acı verir. Hayat kısa. Hayatınızı sevin. Mutlu olun, gülümseyin ve hatırlayın: Konuşmadan önce dinleyin. Yazmadan önce düşünün. Dua etmeden önce bağışlayın. İncitmeden önce hissedin. Nefret etmeden önce sevin.”

İlgili Haberler