Okan Buruk'tan şampiyonluk için 3 isme özel teşekkür

Okan Buruk'tan şampiyonluk için 3 isme özel teşekkür
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, şampiyonluğun ardından Abdullah Avcı, Emre Belözoğlu ve Mossoro'ya özel teşekkür etti.

Süper Lig'in 33. hafta mücadelesinde Başakşehir, sahasında Kayserispor'u 1-0 mağlup ederek lig şampiyonluğuna ulaştı. 

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk maç sonunda değerlendirmelerde bulundu.

AVCI'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Çok uzun yol kat ettiklerini söyleyen Okan Buruk, "Burada yaşadığımız sevincin bir karşılığı yok. Çok uzun bir yol kat ettik ve şampiyonluğa ulaştık. Ailelerimiz en değerlisi. Hepsine teşekkür etmek lazım. Burada geçen sene çalışan bir Abdullah Avcı var. Abdullah Avcı'ya teşekkür etmek lazım. Mossoro ve Emre gibi bu sezon başında ayrılan oyuncuların da bu takımda emeği var. Herkese teşekkür ederim. İyi çalıştık ve pandemi sonrasında iyi döndük. 6 haftalık bölümü çok iyi geçirdik." dedi.

SIRA AVRUPA LİGİ'NDE

UEFA Avrupa Ligi hakkında da konuşan Buruk, "Avrupa Kupası'yla beraber devam ediyorduk ancak bu arayla beraber sadece lige odaklandık. Çok çalıştık ve karşılığını aldık. Şampiyonlar Ligi'ne katıldığımız için çok mutluyum. Avrupa Kupaları'nda hep Türkiye'yi temsil ediyoruz. İnşallah Manchester United'la güzel bir maç oynarız ve orada da yukarılara gideriz." ifadelerini kullandı.