Olga Kurylenko, korona virüsü yenmeyi başardı

Olga Kurylenko, korona virüsü yenmeyi başardı
James Bond filminde canlandırdığı karakter ile tanınan, Türkiye'nin ise Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan ile birlikte tarihi Çanakkale Savaşlarını konu alan Son Umut filmi ile daha da yakından tanıdığı Olga Kurylenko, korona virüsü atlattı.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüsten kötü haberler geldiği kadar, iyi haberler de gelmeye başladı. Önceki hafta korona virüse yakalanan ünlü manken ve oyuncu Olga Kurylenko, iyileşti. Bond kızı, tedavi sürecini ve korona virüsten nasıl kurtulduğunu anlattı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın korona virüs, (Covid-19) Olga Kurylenko'ya da bulaşmıştı. Başarılı manken iyileştiğini duyururken, virüsü nasıl yendiğini de anlattı.

Olga Kurylenko, "Tamamen iyileştim. Bir hafta boyunca kötü hissediyordum, çoğunlukla yataktaydım ve uyudum. Ateşim vardı ve başım çok ağrıyordu. İkinci hafta ateşim düştü fakat hafif bir öksürük başladı, çok yorgun hissettim. İkinci haftanın sonuna kadar kendimi tamamen iyi hissetmeye başladım" dedi.  

Karantinadayken beslenmesine özen gösteren Kurylenko, "En çok tükettiğim gıda sarımsak oldu" şeklinde konuşurken, "Sarımsağın yanı sıra bol su tükettim. Suyun içerisine de limon koydum." diye ekledi.