Olmadı be İsmail Saymaz sorulması gereken soruyu sormadın

Olmadı be İsmail Saymaz sorulması gereken soruyu sormadın
Halk TV canlı yayınında İsmail Saymaz, Veyis Ateş’i konuk etti ve “10 milyon Euro” iddialarını sordu. Yayına Sezgin Baran Korkmaz da canlı yayında bağlanırken sosyal medyada bir sorunun sorulmaması tepkilere neden oldu.

İşte sorulması gereken soru

Veyis Ateş, dün akşam Halk TV canlı yayınında hakkındaki iddialara cevap verdi.

Ateş’in, İsmail Saymaz’ın sorularını cevapladığı yayına iddiaların tarafı kara para akladığı iddiasıyla hakkında tutuklama kararı bulunan ve firari durumda olan Sezgin Baran Korkmaz da telefon bağlantısı ile katıldı.

Sezgin Baran Korkmaz, kendisinden 10 milyon istendiğini doğrularken, söz konusu canlı yayında bir sorunun sorulmaması tartışmalara neden oldu.

Canlı yayından Korkmaz’ın yurt dışına çıkmadan önce “İçişleri Bakanlığı’na gittiği” iddialarına ilişkin bir soru gelmedi. Sorunun sorulmaması yayının ardından sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.

Programda konuşan Veyis Ateş ise “Bir televizyon programı sonrası Murat Karayılan’ın, Sedat Peker’in, Sezgin Baran Korkmaz’ın yüklendiği bir adamın içerisinde sayın Binali Yıldırım, Sayın Cumhurbaşkanı''nın, Sayın İçişleri Bakanı''nın, Sayın Mehmet Ağar’ın isminin geçtiği hikayede ben bu hikayenin neresindeyim? 10 milyon avrosunda mıyım nerede bu para?" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler