Ölümden kaçarken öldürüyordu

Ölümden kaçarken öldürüyordu
ABD'nin Kaliforniya Eyaleti'nin San Jose Şehri'nde bir araca göstericiler saldırdı. Paniğe kapılan şoför, son sürat aracını geri geri sürerken bir kişiyi altına aldı. Genç mücize eseri aracın altından sağ kurtulurken, sürücü arkasına bile bakmadan kaçtı. O anlar bir kişi tarafından cep telefonunun kamerasına kayıt edildi.

Amerika'da siyahi George Floyd'un ensesine dizini bastıran bir polis tarafından boğularak öldürülmesinin ardından başlayan olaylar dinmek bilmiyor. Kaliforniya Eyaleti'nin San Jose Şehri'nde bir araca göstericiler saldırdı.

Paniğe kapılan sürücü, arkasına bile bakmadan aracını geri vitese takıp gaza bastı. Süratle gitmeye başlayan sürücü, yolda yürümekte olan bir kişiye çarptı. Genç, aracın altında kaldı.

Sürücü aracını ileri vitese taktı. Aracın altında kalan gencin üzerinden geçerek izini kaybettirdi. Herkesin korku dolu gözlerle izlediği olayda aracın altından kalan genç, mucize eseri hayatta kaldı.

O anlar bir kişi tarafından cep telefonunun kamerasına kayıt edildi. Hastaneye kaldırılan gencin sağlık durumu ile ilgili henüz bilgi gelmedi.

1-20200601095202.jpg2-20200601095202.jpg3-911.jpg4-548.jpg

6-170.jpg5-299.jpg