Ömer Çelik'in ardından bir AKP'li daha cemaatleri savundu!

Ömer Çelik'in ardından bir AKP'li daha cemaatleri savundu!
Ailesinin zorlaması ile kaldığı cemaat evinde yaşamına son veren Enes Kara hakkında konuşan AKP’li Osman Nuri Kabaktepe, “ideolojik kavgalara tutuşmak yerine er-geç yüzleşeceğimiz ölüm üzerine düşmeliyiz” ifadelerini kullandı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik''in ardından İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’de tartışmaları alevlendirecek bir paylaşımda bulundu.

Cemaat yurdundaki baskıları ve gelecek kaygısını anlatıp canına kıyan Enes Kara hakkında Kabaktepe’nin yaptığı açıklama şöyle:

“Hayatını kaybeden her gencimizin ardından içimiz yanıyor, derin bir üzüntü duyuyoruz. kaybettiğimiz #EnesKara kardeşimizin acısını yüreğimizde taşıyoruz. Herkesi bu acıyı paylaşmaya, kayıptan siyaset devşirmek isteyenlerin kötülüğünden uzak durmaya çağırıyorum.

Gencecik bir çocuğun ölümü üzerinden ideolojik kavgalara tutuşmak yerine kendi yaşadığımız hayat ve er-geç yüzleşeceğimiz ölüm üzerine düşmeliyiz. İnsan hayatına saygı duymayan bazı kesimlerin, kaybettiklerimizin geride kalan hatırasını zedelemesini utançla izliyorum…”

İlgili Haberler