OnlyFans'ta 22 bin dolar kazanan Gizem Bağdaçiçek kimdir? OnlyFans'ta mağdur olan kişi Gizem Bağdaçiçek'in gönderdiği özel mesajları paylaştı

OnlyFans'ta 22 bin dolar kazanan Gizem Bağdaçiçek kimdir? OnlyFans'ta mağdur olan kişi Gizem Bağdaçiçek'in gönderdiği özel mesajları paylaştı
Instagram ve Twitter'daki paylaşımları ile dikkatleri üzerine toplayan Gizem Bağdaçiçek, OnlyFans'ta da adından söz ettiriyor. Birkaç günde 22 bin dolar kazanan Gizem Bağdaçiçek'in özel görüntülerine ulaşmak için 80 dolar karşılığında abone olmak gerekiyor. Gizem Bağdaçiçek'e OnlyFans'ta üye olan bir şahıs özel mesajları paylaştı.

Onedio''da Gizem Bağdaçiçek''le ilgili şöyle bir haber yer aldı:



Bilmeyenler için hemen kısa bir özet geçelim: OnlyFans diye bir uygulama var. Buraya ücretli bir şekilde üye olduktan sonra kadınların erotik görüntülerini canlı olarak seyredebiliyorsunuz.



Çok üstünkörü anlattık ama durum bu. Bu uygulamanın da tanınmış isimleri var kendi çapında. Mesela Gizem Bağdaçiçek, en çok izlenen kişilerden bir tanesi.

Şimdi Gizem''i seyretmek için platforma üye olan gencin başına gelenleri, kendi ağzından dinleyelim. Adam mağdurum diyor.










 

ONLYFANS GİZEM BAĞDAÇİÇEK KİMDİR? 


​Gizem Bağdaçiçek Bigo Live platformunda yayınladığı dansları ve güzelliğiyle takipçilerinin beğenisini kazanan bir isimdir. Sosyal medya ve özellikle Instagram hesabında her geçen gün takipçisi artan ​Gizem Bağdaçiçek’i daha yakından tanıma fırsatını sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce ​Gizem Bağdaçiçek hakkında detaylı bilgilere kısaca bir göz atalım.

Kilosu: 51
Boyu: 1,70
Yaşı: 29
Burç: Bilinmiyor
Yaşadığı yer: İstanbul
Memleketi: Erzurum- Bulgaristan