14 yaşındaki çocuk polis babasının silahıyla ailesini öldürdü

14 yaşındaki çocuk polis babasının silahıyla ailesini öldürdü
Ordu'da fındık toplamak istemeyen 14 yaşındaki F.Y., ailesiyle tartıştı. Polis babasının silahını alan çocuk, annesini, ağabeyini, anneannesini öldürdü, babası yaralı olarak kurtuldu.

Ordu'da aile katliamı: 3 ölü 1 yaralı

DHA''nın haberine göre, olay, sabah saatlerinde Korgan ilçesi Tepe Mahallesi Eğlence Mevkiinde meydana geldi. F.Y., kahvaltı sofrasında fındık toplamak istemediğini söylediği ailesi ile tartıştı. Bu sırada F.Y. polis babasına ait beylik tabancası ile ailesine kurşun yağdırdı. 

Kurşunların isabet ettiği annesi Rahime Yalpı ve anneannesi Cennet Gedek olay yerinde hayatını kaybetti, babası Cemallettin ve 18 yaşındaki ağabeyi Murat Yalpı ise ağır yaralandı. Olay sırasında odada bulunan ailenin küçük oğlu Yusuf Eymen’in ise kaçarak kurtulduğu öğrenildi.

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı baba ve oğlu ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesi''ne sevk edildi. Murat Yalpı yolda hayatını kaybetti, baba Cemallettin Yalpı’nın ise tedavisi sürüyor. 

Olayda hayatını kaybeden anne ve anneannenin cansız bedenleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olay sonrası F.Y. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Tokat''ta polis olduğu öğrenilen Cemallettin Yalpı''nın fındık hasadı için memleketine geldiği öğrenildi.

 

İlgili Haberler