Orhan Uğuroğlu canlı yayında isyan etti. Milyonlarca emekli adına iktidara haykırdı

Orhan Uğuroğlu canlı yayında isyan etti. Milyonlarca emekli adına iktidara haykırdı
Orhan Uğuroğlu, emekli maaşlarına canlı yayında isyan etti. Uğuroğlu, "Devlet bu primleri alıp, ben bunları memura maaş diye vereceğim derse, benim birikmiş primlerimi, beni bugün sefalet içerisinde bırakır" dedi.

Birçok ürün ve hizmete zam gelirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün memurlara ve emeklilere yapılan zammı açıkladı.

Yapılan zamlar, vatandaşları isyan ettirirken, Yeniçağ Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu da Flash TV''de yayınlanan Perde Arkası programında sorunları dile getirdi.

Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Kazım Ergün''ün konuk olduğu programda, serzenişte bulunan Uğuroğlu, 1971 yılından 1993 yılına kadar ödediği primlerin hesabını sordu. 

Uğuroğlu, "Devlet bu primleri alıp, ben bunları memura maaş diye vereceğim derse, benim birikmiş primlerimi, beni bugün sefalet içerisinde bırakır. Devlet dediğim de o günden bugüne gelen iktidarlar. Ki son 20 yıldır da bu AKP" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından program görüntülerini paylaşan Uğuroğlu, "İsyandayım" dedi. "Milyonlarca emekli adına haykıran" Uğuroğlu, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı''nı böyle eleştirdi:

"Türkiye Emekliler Derneği Başkanı böyle mi olmalı?

Onlar emeklilerin haklarını aramıyor ama ben onları da eleştiriyorum"

İlgili Haberler