Orkun Şıktaşlı'dan enerji projesi

Orkun Şıktaşlı'dan enerji projesi
İYİ Parti’nin Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, geliştirdikleri Enerji A.Ş. projesi ile kentin tüm enerji ihtiyacını karşılayacaklarını söyledi. 

CHP’nin desteklediği İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Orkun Şıktaşlı, yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını sürdürüyor. Girilmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmamak, Manisa halkının derdini yerinde dinlemek için köy köy, mahalle mahalle gezdiklerini ifade eden Şıktaşlı, “Önümüzdeki dönemde Manisa'nın nasıl yönetileceğini, betona yatırım yapmadan, toprağa ve insana yatırımla şehrimizin büyüyeceğini anlatıyoruz” açıklamasını yaptı. Şıktaşlı, vatandaşların kendilerine gösterdikleri ilgiden çok memnun olduklarını söylerken, “Ziyaretlerimiz sırasında, bizden ilgisini, desteğini ve güzel dileklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

“TÜM İHTİYACI KARŞILAYACAĞIZ”

En büyük isteğinin, kimsenin bedel ödemediği bir kent yaratmak olduğunu vurgulayan Şıktaşlı, “Manisa rüzgar, güneş ve jeotermal alanında Türkiye’nin enerji potansiyeli bakımından en yüksek şehirlerin başında geliyor. Enerji A.Ş.’yi kurup önce belediyemizin elektriğini kendimiz üreteceğiz. Biz kendimizi ayağa kaldırdığımızda bölgemiz de Türkiye’de ayağa kalkmış olacak. Enerji A.Ş. ileriki süreçte de Manisa’nın tüm elektrik ihtiyacını karşılayacak. Her şey hazır. Projeyi hayata geçirmek için 1 Nisan’ı bekliyoruz” diye konuştu.