Öyle bir yorum geldi ki... Ahmet Hakan canlı yayında dondu kaldı

Öyle bir yorum geldi ki... Ahmet Hakan canlı yayında dondu kaldı
Instagram'da Hürriyet'in canlı yayına katılan Ahmet Hakan'ı yalnızca 60 kişi takip etti. Bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı yorum ise akıllara Fatih Altaylı'nın geçtiğimiz günlerdeki yazısını getirdi.

Ahmet Hakan, genel yayın yönetmeni olduğu Hürriyet'in Instagram hesabında canlı yayınına katıldı.

Ancak Ahmet Hakan'ı 251 bin takipçisi olan Hürriyet'in canlı yayınında yalnızca 60 kişi takip etti.

Yayını az kişinin takip etmesi nedeniyle Ahmet Hakan'ın yüzündeki gerginlik gözlerden kaçmadı.

asdads.jpeg

Bunun üzerine bir sosyal medya kullanıcısının "Koca Hürriyet gazetesi ve genel yayın yönetmeni 10 dakikadır canlı yayında, izleyen 50 kişi. Gazete tirajlarınızın uydurma olduğunun ispatı" şeklindeki yorumu dikkat çekti.

asdadasd.jpeg

FATİH ALTAYLI DA YAZMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Fatih Altaylı da Ahmet Hakan'ın denetimden kaçtığını savunarak tiraj konusunda gerçek dışı veriler paylaştığını savunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yani Hürriyet’in gerçek verilerini artık kimse denetlemiyor.Uydur uydur uydurabildiğin kadar. Gerçekten okunan, gerçekten izlenen ve kendine güvenen bir gazetenin bu denetimden kaçması pek akıllıca olmasa gerek. 

 

Tabii Ahmet Hakan gibi 'bilgi' sorunu olan birisi söz konusu olunca okuru ahmak yerine koyup, böyle şeyler yazmak serbest. Yalanının yakalanması ise umurunda bile değil. Ama yazdıkları bir yandan da itiraf niteliğinde. Hürriyet’in tepe takla battığı çukurda debelenmesi pek de umurumda değil. Burada acı olan ise bir gazetenin tepesine oturtulmuş birinin bu kadar açık bir yalanı bu kadar fütursuzca söyleyebiliyor olması."