Ozan Doğulu'nun doğum gününde PCR şartı!

Ozan Doğulu'nun doğum gününde PCR şartı!
Ozan Doğulu önceki akşam 50’nci yaşını ailesi ve arkadaşlarıyla kutladı. Doğulu’nun sevgilisi Hera “Koronavirüs testi yaptırmayan partiye giremez” dedi.

Ozan Doğulu önceki akşam Gümüşsuyu CVK Park Bosphorus Hotel’deki Izaka Terrace’da 50’nci yaş gününü kızları Arya, Lila, Elya, sevgilisi Hera, kardeşi Kenan Doğulu, Beren Saat ve birçok ünlü isimle kutladı.

50. YAŞTAN KORKMUYORUM

“50’nci yaştan korkmuyorum” diyen Doğulu, salgın nedeniyle buruk bir akşam geçirdiğini söyledi. Sanatçı son dönemde kadınların sahne kıyafetlerinin eleştirilmesi hakkında ise “Külotla sahneye çıkılmaz. Eğer çıkılacak olsaydı ben çıkardım” diyerek kahkaha attı.

VAKALAR ÇOK ARTTI, ÖNLEM ALMAK ZORUNDAYIZ

Doğulu’nun sevgilisi Hera ise test olmayanın partiye giremeyeceğini belirterek “Gelen misafirlerin partiye girebilmesi için Korona testi yaptırması gerekiyor. Sonuç negatifse partiye katılabiliyor. Maalesef önlem almak zorundayız, vakalar çok arttı.” dedi. 

KENAN''DAN HEDİYE ŞARKI

Kenan Doğulu, partiye eşi Beren Saat’le katıldı. Doğulu, “Ozan’ın doğum günü hediyesi elimde. Bu gitar şeklindeki USB’nin içinde sürpriz doğum günü şarkısı var. Yeğenlerimle söyledik” dedi.