Ozan Kabak, ilk maçında Bayern Mühih’e direnemedi

Ozan Kabak, ilk maçında Bayern Mühih’e direnemedi
Galatasaray’dan Stuttgart’a transfer olan Ozan Kabak ilk maçında Bayern Münih’e karşı 90 dakika sahada kaldı. Bayern Münih, kendi evinde Stuttgart'ı 4-1 mağlup etti.

Bundesliga'nın 19. haftasında Bayern Münih, evinde Stuttgart'ı 4-1 mağlup ederken Ozan Kabak 90 dakika sahada kaldı.

Bundesliga'da zirve takibini sürdüren ve Dortmund'u yakalamaya çalışan Bayern Münih, 19. hafta karşılaşmasında Stuttgart'ı konuk etti.

Tehlike bölgesinden kurtulma mücadelesi veren Stuttgart'ta, Galatasaray'dan 11 milyon euro karşılığında transfer edilen Ozan Kabak maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

Ev sahibi Bayern Münih, rakibi karşısında maça hızlı başladı ve golü erken buldu. Dakikalar 5'i gösterdiğinde sahneye çıkan Thiago Alcantara, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra Bayern Münih ikinci golü ararken Stuttgart, 26. dakikada Anastasios Donis ile rakibine karşılık verdi ve maç 1-1'e geldi.

İlk yarısı 1-1'lik eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısını şova dönüştüren Bayern Münih, 55. dakikada Christian Gentner'in kendi kalesine attığı golle 2-1'i bulurken Leon Goretzka, 71. dakikada skoru 3-1'e taşıyan isim oldu. Günün sonucunu tayin eden oyuncu ise Robert Lewandowski oldu. 84. dakikada attığı golle maçı 4-1'e getiren Polonyalı golcü kapanışı yaptı.

Stuttgart engelini 4-1'lik net bir sonuçla geçen Bayern Münih, bu galibiyetle birlikte puanını 42'ye yükseltti ve lider Borussia Dortmund'la arasındaki 6 puanlık farkı korudu. Stuttgart ise 14 puanda kaldı ve haftayı 16. sırada kapattı.

İlgili Haberler