Özcan Deniz eski eşini affetti

Özcan Deniz eski eşini affetti
Şarkıcı Özcan Deniz'in, eski eşi Feyza Aktan'ı darp ettiği iddiasıyla 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle yargılandığı davada, mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme Deniz'in beraatına karar verdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Cahide'de sahne alan Özcan Deniz, bu kararın ardından konuştu. 

Özcan Deniz, dün akşam Cahide’de sahne aldı. Eşini darp ettiği iddiasıyla yargılanan Deniz, beraat etti. 

Dava sonrasında Cahide Palazzo''da sahne alan Özcan Deniz, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Sahnede kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla dertleşen şarkıcı, eski eşini affettiğini söyledi.

"BUNU YAPMADIĞIMA DAİR HER ŞEYİN ÜZERİNE YEMİN EDEBİLİRİM"

49 yaşındaki şarkıcı, “Geçen sene bir velayet davasına girdim, oğlumla ilgili. Karşı taraf biraz canımı acıtmak, beni yıldırmak için bir şiddet davası uydurdu.
Kariyerimin hiçbir döneminde olmayan, karakterimle, kişiliğimle bağdaşmayan bir durumla karşılaştım. Şiddet davasıyla yargılanır hale geldim. Kadına şiddet! Altından kalkması, temizlemesi, anlatması çok zor bir şeydi" dedi.

Deniz, sözlerine şöyle devam etti: "Bugün 8 Mart Kadınlar Günü’nde sabah şiddet davam vardı. Ve çok şükür beraat ettik. Olabilir, insanlar ‘kesin yapmıştır, bir şeydir, falandır, filandır’ diye düşünebilir. Ama yapmadığıma dair her şeyin üzerine yemin edebilirim. Ben öyle biri değilim. Her şeyden öte annesi gözü önünde şiddete uğrayarak büyümüş biriyim. Dört kız kardeşini büyütmüş bir babayım. O yüzden bana yapılan çok büyük, ağır bir haksızlıktı. Ama bana bu haksızlığı yapan kişiyi affediyorum" 
 

İlgili Haberler