Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral kimdir? Serdar Oral vefat mı etti?

Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral kimdir? Serdar Oral vefat mı etti?
Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral kalp krizi sonucu hayatını kaybederken, milyonlarca kişi “Serdar Oral kimdir? Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral vefat mı etti?” Özgü Namal’ın eşi Serdar Oral neden öldü” sorularını aratmaya başladı.

Ünlü oyuncu Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği haberi gündeme bomba gibi düştü. Milyonlarca vatandaş internetten “Serdar Oral kimdir? Özgü Namal’ın eşi vefat mı etti?” Özgü Namal neden öldü” sorularını aratmaya başladı. Detaylar haberimizde…

ÖZGÜ NAMAL’IN EŞİ SERDAR ORAL KİMDİR?

Ahmet Serdar Oral, reklamcılık sektöründe faal olan bir isim. Popüler yaşamda az yer aldığından internet ortamında kendisi hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır.

Oyuncu Özgü Namal'ın eşi Serdar Oral'ın 53 yaşında olduğu belirtilirken; çiftin Nefes ve Elem Su adlarında iki çocuğu vardı.

Daha öncesinde iki evlilik yapan Ahmet Serdar Oral'ın bu evliliklerinden toplam 3 çocuğu bulunuyordu. Oral daha sonra Özgü Namal'la evlenerek iki çocuk sahibi daha oldu.

4 yıl önce oyunculuğu bırakan ve bu sürede iki çocuk sahibi olan Özgü Namal, ailesiyle Muğla Köyceğiz’de bir köye yerleşti. 10 yıllığına bir köy evi kiraladı. Yanındaki 7 dönümlük araziyi de 1 milyon 400 bin TL’ye aldı.

Özgü Namal ve Serdar Oral, Muğla Köyceğiz’de doğayla iç içe bir yaşam kurdu. Bu beraberlikten Nefes ve Elem Su adlarında iki de çocuğu olan çift, orman içindeki çiftlik evinde ilk kez görüntülenmişti.

SERDAR ORAL VEFAT MI ETTİ? ÖZGÜ NAMAL’IN EŞİ SERDAR ORAL NEDEN ÖLDÜ?

Namal'ın eşi Serdar Oral kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Özgü Namal eşi Serdar Oral Muğla Köyceğiz’de yaşıyordu.

İlgili Haberler