Pendik'te zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı

Pendik'te zincirleme kaza: 1 ölü, 3 yaralı
İstanbul Pendik’te meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, biri ağır 3 kişi yaralandı.

D-100 Karayolunun Ankara yönünde seyir halinde olan TIR, Kaynarca mevkisinde önünde oluşan trafikten dolayı yavaşladı. Bu sırada aşırı hızlı olduğu iddia edilen bir otomobil, yavaşlayan TIR''a a arkadan çarptı. Aynı yönde seyir halinde olan çekici de önünde kaza yapan otomobile ve TIR''a çarptı. Çarpmanın etkisiyle, otomobil sağ şeride savruldu.

D-100 karayolu trafiğe kapanırken, ihbar üzerine kaza yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri TIR ve çekici arasına sıkışan Cüneyt Çiftçi''nin hayatını kaybettiği belirlendi.

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU AĞIR

Otomobilin sürücüsü ile çekicide bulunan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan 3 yaralı hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin de durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından, tır ile çekici arasında sıkışın Cüneyt Çiftçi''nin cenazesi çıkartılarak ambulansla morga kaldırıldı.

Geç vakit olmasına rağmen yapılan çalışmaları izleyerek kazayı görüntülemeye çalışan vatandaşları polis olay yerinden uzaklaştırmaya çalışırken, kaza nedeniyle D-100 karayolu iki buçuk saat trafiğe kapandı. Trafik yan yoldan olarak verildi. Kaza yapan araçların kaldırılması ile trafik normale döndü.

(AA)