Pınar Altuğ Jülide Ateş’e çok sert çıkıştı, o soru karşısında kendini tutamadı

Pınar Altuğ Jülide Ateş’e çok sert çıkıştı, o soru karşısında kendini tutamadı
Jülide Ateş’in programında ilk evliliğinde yaşananlar üzerine sorulan “Pınar Altuğ aldatan kadın mı?” sorusuna oldukça sinirlendi. Altuğ bu soruya, “Sana ne ya da kime ne. Neden böyle bir açıklama yapma ihtiyacım var? Ben ilk kocamla evlenirken niye seviyorsun diye sordunuz mu? Boşanırken niye soruyorsunuz?” cevabını verdi.

Oyuncu Pınar Altuğ Jülide Ateş’in Haber Global’de sunduğu 40 isimli programa konuk oldu. 2000 yılındaki ilk evliliğinde yaşananlar üzerine sorulan “Pınar Altuğ aldatan kadın mı?” sorusuna oldukça sinirlendi.

Pınar Altuğ bu soru karşısında, “Sana ne ya da kime ne. Neden böyle bir açıklama yapma ihtiyacım var? Ben ilk kocamla evlenirken niye seviyorsun diye sordunuz mu? Boşanırken niye soruyorsunuz? Üstüne üstlükte boşanan benim. Bu kadarını söyleyeyim sana” ifadelerini kullandı.

BEN KENDİ EVLİLİĞİMDEN VAZGEÇTİM

İlişkileriyle ilgili hayatının hiçbir döneminde çok açıklama yapan bir kadın olmadığını belirten Altuğ, “Evlenirken niye seviyorsun niye evlendin diye sormadılar. Ama boşanırken sorma hakları oldu. Biliyorsun bu bizim toplumumuzun çok sevdiği bir şeydir. Ben evlilikleri bireyler, aileler dışında kimsenin ilgilendirmediğini düşünüyorum. Kaldı ki ben kendi evliliğimden vazgeçtim. Bu sadece beni ve onu ilgilendirir” dedi.

NE OLMUŞTU?

Pınar Altuğ'un 2000 yılında evlendiği Umut Elçioğlu'nu Tony Teodoridis ile aldattığı iddia edilmişti. Umut Elçioğlu'nun askerlik yaptığı sırada aldatıldığı iddiası magazin gündeminde uzun süre yer almıştı. Eşi Pınar Altuğ'un tavırlarından şüphelenen Elçioğlu, askerde izne ayrılarak hiç kimseye haber vermeden evine gitmiş ve camdan kaçmaya çalışan Tony'yi gördüğünü öne sürmüştü. Pınar Altuğ ve Umut Elçioğlu 2003 yılında boşanmıştı.