Playstation 5 diye aldı, bakın ne çıktı. Sadece bizim ülkede olmuyormuş

Playstation 5 diye aldı, bakın ne çıktı. Sadece bizim ülkede olmuyormuş
Sony şirketinin ürünü olan Playstation 5'in piyasaya sürülmesinin ardından ülkelerde stoklar eridi. Ancak İngiltere'de yaşayan bir adam verdiği sipariş karşısında şaştı kaldı. Kargosunu açan adam PS5 kutusunda pilavlık bulgur çıktığını gördü.

Eurogamer‘ın haberine göre, İngiltere‘de yaşayan birçok oyumcu Amazon üzerinden PlayStation 5 aldı. Kargoları da kendilerine ulaştı ancak acı gerçek kutu içerisinden çıktı. Kargosunu açan adam kutunun içinden pilavlık bulgur çıktığını gördü.

ekran-alintisi-20201121145945.jpg

OYUNCAK TABANCA DA ÇIKTI

Kutudan çıkan ilginç şeyler sadece bulgurla da sınırlı değil. Twitter ve Reddit’te gündem olan olayda kutu içerisinden evcil hayvan maması, ayak masajı aleti, NERF oyuncak tabanca gibi farklı ürünler çıktı. İşin bir başka boyutunda ise kutularda Amazon’a ait bir bant yerine sıradan bir bant bulunuyor olmasıydı.

ps5-siparisi-verdi-kutudan-pilavlik-bulgur-cikti.jpg

AMAZON AÇIKLAMA YAPTI

Bu ilginç olaylar silsilesinin ardından Amazon’dan bir yetkili Eurogamer’a açıklama yaptı. Bu kişi, bu olayın siparişlerin küçük bir kısmında yaşanmadığını belirterek esas olarak ne yaşandığını anlamak için araştırma yaptıklarını söyledi. Ayrıca müşterilere de doğru siparişlerinin ulaştırılması için 48 saat beklemelerini rica eden Amazon yetkilisi, mağdur olan kişilere çeşitli hediyeler sunulacağını da açıkladı.