Polis kovaladı o kaçtı. Nedeni yakalandıktan sonra ortaya çıktı

Polis kovaladı o kaçtı. Nedeni yakalandıktan sonra ortaya çıktı
Adana'da silahlı kavga ihbarına giden polislerden kaçmaya çalışan eli silahlı kişi, kovalama sonucu yakalandı. İsminin Umutcan Y. olduğu belirlenen şüphelinin elindeki silahın ise kurusıkı tabanca olduğu tespit edildi.

Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi'nde silahlı kavga olduğu ihbarına giden polis ekibi, olay yerinden kaçmaya çalışan eli silahlı bir şüpheliyi gördü.

kurusiki-tabancali-supheli-kovalama-sonucu-yakalandi-6331-dhaphoto1.jpg

'Dur' ihtarına uymayan şüpheli, elindeki silahla kaçmaya devam etti. Gecenin karanlığından faydalanıp, ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışan şüpheli, bir apartmanın otoparkında saklanırken yakalandı.

kurusiki-tabancali-supheli-kovalama-sonucu-yakalandi-6331-dhaphoto2.jpg

İsminin Umutcan Y. olduğu belirlenen şüphelinin üzerinden tabanca ve muştalı ele geçirildi. Silahı inceleyen polisler, tabancanın kurusıkı olduğunu tespit etti. Polis aracına bindirilen genç, gazetecilere tepki göstererek, "Çekmeyin benim babam da memur" dedi. 

kurusiki-tabancali-supheli-kovalama-sonucu-yakalandi-6331-dhaphoto3.jpg

Gözaltına alınan şüpheli, kurusıkı tabanca ile beraber Bağlar Polis Merkezi'ne götürüldü. Sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden idari para cezası uygulanan şüpheliye, kurusıkı tabancadan da işlem yapılacak. Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

kurusiki-tabancali-supheli-kovalama-sonucu-yakalandi-6331-dhaphoto4.jpgkurusiki-tabancali-supheli-kovalama-sonucu-yakalandi-6331-dhaphoto5.jpg

DHA