Prens Harry dudak uçuklatan rakama konuştu: Yıllarca terapi gördüm

Prens Harry dudak uçuklatan rakama konuştu: Yıllarca terapi gördüm
İngiliz Kraliyet ailesindeki görevlerinden çekilerek bağımsız bir hayat kurmaya karar veren Prens Harry, eşi Meghan Markle ile birlikte ABD'de bir etkinliğe katıldı. Ünlü çiftin etkinlikte konuşma yapmak için 400 bin sterlin (3.1 milyon TL) aldığı belirtildi.

İngiliz Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak, Kanada-ABD-İngiltere arasında yeni bir hayata başlama kararı alan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, ABD'nin Florida kentinde bir bankanın düzenlediği organizasyona katıldı.

Kraliyet görevlerinden ayrıldıktan sonra ABD'de ilk kez bir etkinliğe katılan Prens Harry, çarpıcı itiraflarda bulundu. Harry, annesinin ölümüyle ilgili son birkaç yıldır terapi gördüğünü söyledi. Etkinlik öncesi ve sonrasında Markle’ın yakın arkadaşı ünlü tenisçi Serena Williams’ın evinde kalan çiftin, etkinlikte konuşma yapmak için 400 bin sterlin (3.1 milyon TL) aldığı belirtildi.

İkiliden ilk olarak Markle sahneye çıkarken, kocasına duyduğu sevgiden bahsettikten sonra Prens Harry’yi çağırdı. Basına kapalı gerçekleştirilen davetten İngiliz basınına konuşan bir kaynak, Harry’nin konuşmasında çarpıcı itiraflarda bulunduğunu söyledi.

‘PİŞMAN DEĞİLİM'

The Sun’ın aktardığı habere göre, görevlerini bırakma kararından pişmanlık duymadığını söyleyen Harry ailesini korumak istediğini, Meghan ve oğlu Archie’nin kendisinin yaşadığı zorlukları yaşamasını istemediğini belirtti.