Protesto edilen polis bebeğin hayatını kurtardı

Protesto edilen polis bebeğin hayatını kurtardı
ABD’de polis şiddeti protestolarına katılan bir kadın, protesto sırasında 11 aylık bebeğinin nefessiz kalması sonucu polisten yardım istedi. Olaya müdahele eden polis, bebeğin nefes almasını sağlarken, o anlar güvenlik kamerası tarafından an be an kaydedildi.

ABD’nin Kaliforniya Eyaleti'nde yer alan Palmdale Şehri'nde polis şiddeti protestolarına 11 aylık bebeğiyle katılan bir kişi ile polis arasındaki ilginç diyalog şaşkınlığa neden oldu. 

Bebeği nefessiz kalan bir kişi, yardım için protestoda görevli bir polis memuruna gitti. Kadını ve bebeğini fark eden polis memuru Cameron Kinsey hemen kadının yanına giderek, bebeğe ilk yardımda bulundu. 
Kinsey, parmağını kullanarak bebeği kusturdu, daha sonra tekrar nefes alabilmesini sağladı.

MADENİ PARA YUTMUŞ

Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ise bebeği tedavi için hastaneye kaldırdı. Hastanede bebeğin bir madeni para yuttuğu ve paranın da bebeğin boğazında takılarak, nefes almasını engellediği anlaşıldı. 

Bebeği nefessiz kalan kadın ise polise teşekkür ettiği ve eylemlere katılmaktan vazgeçtiği ifade edildi. 

abdde-polis-siddetini-protesto-eden-kadinin-bebegini-olumden-polis-kurtardi-6495-dhaphoto10.jpgabdde-polis-siddetini-protesto-eden-kadinin-bebegini-olumden-polis-kurtardi-6495-dhaphoto9.jpgabdde-polis-siddetini-protesto-eden-kadinin-bebegini-olumden-polis-kurtardi-6495-dhaphoto8.jpgabdde-polis-siddetini-protesto-eden-kadinin-bebegini-olumden-polis-kurtardi-6495-dhaphoto7.jpgabdde-polis-siddetini-protesto-eden-kadinin-bebegini-olumden-polis-kurtardi-6495-dhaphoto6.jpgabdde-polis-siddetini-protesto-eden-kadinin-bebegini-olumden-polis-kurtardi-6495-dhaphoto5.jpgabdde-polis-siddetini-protesto-eden-kadinin-bebegini-olumden-polis-kurtardi-6495-dhaphoto4.jpgabdde-polis-siddetini-protesto-eden-kadinin-bebegini-olumden-polis-kurtardi-6495-dhaphoto3.jpgabdde-polis-siddetini-protesto-eden-kadinin-bebegini-olumden-polis-kurtardi-6495-dhaphoto2.jpgabdde-polis-siddetini-protesto-eden-kadinin-bebegini-olumden-polis-kurtardi-6495-dhaphoto1.jpg