Pucetti, Falcao'nun durumunu değerlendirdi

Pucetti, Falcao'nun durumunu değerlendirdi
ESPN Kolombiya muhabiri Tito Pucetti, Radamel Falcao'nun sakatlığı ve Türkiye'deki günleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

ESPN Kolombiya muhabiri Tito Pucetti, Falcao'nun durumuyla ilgili Radyospor'a önemli açıklamalarda bulundu.

Falcao'nun sakatlığıyla ilgili konuşan Pucetti, şunları söyledi

'FATİH TERİMLE ARASINDA BİR SORUN YOK'

"Aşil tendonunda çok fazla ağrı hissettiği için takım antrenmanlarına katılamıyor. Fatih Terim'le Falcao arasında bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Radamel Falcao son derece profesyonel bir futbolcu. Sahalara problemsiz dönmek için sakatlığının tamamen bitmesini bekliyor. Bu ağrıları geçtikten sonra Galatasaray'a faydalı olacaktır. Şu ana kadar çok faydalı olamadı yalnızca 1 gol atabildi fakat sakatlığı geçince performansı artacaktır. Kolombiya Milli Takımı'nın maçları var. O maçlara çağrılmayacak."

'İSTANBUL'DA ÇOK MUTLU'

"Falcao bir arkadaşımıza konuştu. Topuğundaki ağrılarla ilgili problemi anlattı. Bundan dolayı bir rehabilitasyon sürecinde olduğunu ve en kısa sürede sahalara dönmek istediğini söyledi. İstanbul'da çok keyifli zaman geçiriyorlar ve burayı çok sevdiler. Herhangi bir problem yok.

Ona kaplan diyorlar. Mücadeleden asla vazgeçmez. Real Madrid maçında oynayıp oynamayacağı kendisiyle alakalı değil. Umarım sakatlıktan kurtulur ve takımına katkı sağlar. Oynarsa gol atacağını düşünüyorum."