QNB Finansbank açılış ve kapanış saatini değiştirdi

QNB Finansbank açılış ve kapanış saatini değiştirdi
Korona vakalarının 50 bini geçmesinin ardından bankalardan yeni tedbir kararları gelmeye başladı. QNB Finansbank, koronaya karşı aldığı yeni tedbirleri açıkladı. Bu kapsamda banka açılış ve kapanış saatlerini 12 Nisan Pazartesi itibariyle saat 10:00 – 16:30 olacak şekilde değiştirdi.

Paramedya''nın haberine göre, korona vakalarının artmasının ardından yeni tedbir alan bankalar arasında olan QNB Finansbank çalışma saatlerini güncelledi. Bankanın korona tedbirleri kapsamında aldığı yeni kararları QNB Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, açıkladı.

Akıncılar alınan tedbirleri şöyle sıraladı:
-Pandemi süreci başından beri hem çalışanlarımız, aileleri ve müşterilerimiz için hayata geçirdiğimiz tedbirlere aynı anlayışla devam ediyoruz.
Vaka bazlı sayılar hem ülke hem de bankamız genelinde bugüne kadar sürekli takip edildi ve proaktif yaklaşımla tedbirler alındı.Son dönemde artan vakalar bağlantılı hem çalışanlarımız hem de müşterilerimiz sağlığı için ek tedbirler de aldık.
- Şubelerimiz çalışma saatlerini 12 Nisan pazartesi itibariyle saat 10:00 – 16:30 olacak şekilde değiştiriyoruz.
- 8 Nisan itibariyle tüm şubelerimizde nöbetleşe çalışma yapısına geçiyor olacağız. En gerekli sayıda çalışanımız belirli sürelerle nöbetleşe çalışacak. Evde olan çalışanlarımızda evden görevlerini yapıyor olabilecekler.
-  12 Nisan pazartesi itibariyle şubelerimize girişlerde HES kontrol uygulamasına başlıyoruz.
-  Bu dönemde zorunlu ziyaretler dışında müşteri ziyaretlerini e-ziyaret olarak yapmanızı öneriyoruz.
- Hijyen kurallarına maksimum uyum bekliyoruz.
- Şubelerimize ulaşımda toplu taşıma kullanımını çok aza indirecek şekilde ilgili ekiplerden pool araçların kaydırılması sağlanmıştı, buna devam ediyoruz.
- Müşterilerimizin ATM, mobil bankacılık kanallarımıza öncelikle yönlendirilmesine devam ediyoruz.