Recep Canbolat Sezgin Baran Korkmaz’ın yargılanacağı mahkemenin önünden bildirdi

Recep Canbolat Sezgin Baran Korkmaz’ın yargılanacağı mahkemenin önünden bildirdi
Sezgin Baran Korkmaz’ın Avusturya’daki ikinci duruşmasını takip etmek için Wels Bölgesi Adliye Binasına giden Recep Canpolat Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

İstanbul Haber Ajansı adına Sezgin Baran Korkmaz’ın Avusturya’daki ikinci duruşmasını takip eden Recep Canpolat sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Duruşmanın görüleceği Wels Bölgesi Adliye Binası önünden fotoğraf ve video paylaşan Canpolat, “Kara Para aklaması suçlamasıyla ABD’nin istediği üzerine 19 Haziran’da gözaltına alınan Sezgin Baran Korkmaz, Avusturya’da ikinci kez hakim karşısına çıkıyor. Yaklaşık 1 saat sonra duruşmanın başlaması bekleniyor. Wels Bölgesi Adliye Binasının önünde bekleyişimiz sürüyor.” ifadelerini kullandı.

Duruşmayı Avrupa bürolarına kayıtlı Anadolu Ajansı, TRT ve Sözcü Gazetesi muhabirlerinin de takip ettiğini belirten Recep Canpolat, ikinci mesajında ise “Sezgin Baran Korkmaz’ın hakim karşısına çıkacağı duruşmanın gizli yapılacağı ifade edildi. Duruşmayı Avrupa bürolarına kayıtlı Anadolu Ajansı, TRT ve Sözcü Gazetesi muhabirleri takip ediyor. İstanbul’dan bizden başka gelen olmamış. Deniz Haber Ajansı olarak ya biz takip ediyoruz” diye yazdı.

 

İlgili Haberler