Squid Game, birinciliği hangi diziye kaptırdı

Squid Game, birinciliği hangi diziye kaptırdı
Yayınlanmasıyla rekorlar kıran Squid Game dizisi, birinciliği You'ya kaptırdı

Caroline Kepnes’in 2014‘te yayımlanan romanından uyarlanan You, izlenme oranındaki yükselişin ardından Netflix tarafından satın alındı. Üçüncü sezonunun yayınlanmasıyla, en çok izlenenler listesinde birinci sırayı kapmayı başardı. Bu şekilde Squid Game, listenin başındaki yerini You’ya devretti.

Bunlara rağmen, izlenme sayısı arasındaki fark kıyaslanamayacak kadar çok. Kore yapımı popüler yapım, birinci sırayı kaybetti. Ama Netflix’in en iyi 10 listesinde uzun yıllar boyunca yerini sağlama almayı başardı. Yüksek ihtimal ile önümüzdeki yıllarda platformun yeni yüzü olabileceği iddia ediliyor. Üstelik henüz sadece ilk sezonu yayınlandı. 

YOU DİZİSİ

Hikaye, bir gün yoğun bir hayatı olan Guinevere Beck’in, kitap almak için Joe Goldberg’ün çalıştığı dükkana gitmesiyle başlıyor. İlk görüşte aşık olan Joe, Beck’i yakından tanımak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Dizinin başından beri bizlere Joe eşlik ediyor ve serüveni onun tarafından seyrediyoruz.

Pek çok kişi dizideki olayların işleyiş şekilleri ve karakterlerin düşüncelerini duyabiliyor olmanın diziyi çekici kıldığını söylüyor. Öte yandan ikinci bölümün başında Dexter’a yapılan “tonight is the night” göndermesi sebebiyle psikopat aşık severlerde yapımı oldukça yakından takibe almış durumda.

İlgili Haberler