Remzi Özdemir Dolar ve Euro'da ne olacağını açıkladı? Meteoroloji yanıldı Remzi Özdemir yanılmadı

Remzi Özdemir Dolar ve Euro'da ne olacağını açıkladı? Meteoroloji yanıldı Remzi Özdemir yanılmadı
Yeniçağ Gazetesi ekonomi yazarı Remzi Özdemir, Yeniçağ TV kanalında her salı saat 13'de yayınlanan programında piyasaların ne yönde seyredeceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Yeniçağ TV / Özel Haber

Yeniçağ TV'de saat 13'de yayınlanan "Paramedya" programında ekonomi gündemini değerlendiren ekonomist Remzi Özdemir ABD'de gerçekleşen senato baskını sonrası doların düşeceğini iddia edenlerin aksine tespitlerde bulunmuş ve "Dolar güçlü bir para birimi, bu olaylardan etkilenmeyecektir" açıklamasını yapmıştı. 

"AMERİKA'DAKİ OLAYLAR BİZİM GİBİ ÜLKELERİ ETKİLİYOR"

ABD'de yaşanan olaylardan sadece üretim politikası zayıf olan ülkelerin etkilendiğine değinen Remzi Özdemir, yaşanan olayların ABD dolarının referans para birimi olmasını etkilemeyeceğini söyledi. Senato baskınının ABD'nin Trump yüzünden yıkılan imajının yeniden inşası için önemli mesajlar barındırdığını ve bunu görebilen analist ve fon yöneticilerinin haklı çıktığını aktardı. 

AVRUPALI YATIRIM BANKALARI DOLAR SEVİYESİ KONUSUNDA NASIL YANILDI?

Remzi Özdemir yabancı yatırım şirketlerinin dolar seviyesinde yanılmalarının altında yatan sebebin, bu kurumların sunduğu raporların samimiyetsiz beklentiler içinde yapılmış tespitler olduğunu söyledi. Amerikan 10 yıllık tahvil faizlerinde yükselişin devam etme sebebi konusunda da önemli açıklamalar yapan Özdemir, Dolar seviyesinin ne olacağı konusunda Türkiye'deki beklenti ve tahminlerin gerçekçi olmadığını aktararak seviyenin hangi yönde olacağını açıkladı.

Remiz Özemir'in Yeniçağ Tv'de yapmış olduğu değerlendirmelerin detaylarını ve yeni seviyenin hangi yönde olacağını videomuzdan öğrenebilirsiniz. Canlı yayınlarımızı kaçırmamak için kanalımıza abone olmayı unutmayın.

 

İlgili Haberler