Resepsiyonda Nagehan Alçı detayı

Resepsiyonda Nagehan Alçı detayı
Cumhurbaşkanlığı bünyesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyonda 'Katil devlet' skandalıyla tepkilerin odağındaki isim olan Habertürk yazarı Nagehan Alçı detayı dikkat çekti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlendi. Siyasetten sanata birçok ismin katıldığı resepsiyonda bir ayrıntı dikkat çekti.

Habertürk ekranlarında Türkiye Cumhuriyeti’ne “katil devlet” diyerek tepkilerin odağında olan Nagehan Alçı, gelen tepkilerin ardından söz konusu kanalda akşam programlarından gündüz kuşağına kaydırılmıştı.

OdaTV'de yer alan habere göre Alçı, 29 Ekim resepsiyonuna katılarak Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Borsa İstanbul’un yeni Başkanı Hakan Atilla ile yan yana fotoğraf çektirdi.

Cumhuriyet resepsiyonunda devletin zirvesi ile çektirdiği bu fotoğrafları köşesinden paylaşan Nagehan Alçı, “katil devlet” sözünden sonra oluşan tepkileri dindirmeye çalıştı. Öte yandan Alçı’nın bu fotoğrafları Habertürk’teki köşesinden paylaşması, “Habertürk TV’deki programlara çıkabilmek için gönderme mi yapıyor” yorumlarını da beraberinde getirdi.

İşte resepsiyondan o kareler:

İlgili Haberler