Reytingler dün gece alt üst oldu. Sabah FOX TV’ye işe gelen reyting sonuçlarını görünce şok oldu

Reytingler dün gece alt üst oldu. Sabah FOX TV’ye işe gelen reyting sonuçlarını görünce şok oldu
4 Nisan tarihli reyting sonuçlarına göre hafta sonları üst sıralarda yer alan 'Gülbin Tosun İle Fox Ana Haber Hafta Sonu' tüm kategorilerde ikinci sırada yer alarak başarısını sürdürdü...

Reytingler dün gece alt üst oldu. Sabah FOX TV’ye işe gelen reyting sonuçlarını görünce şok oldu

Reytinglerin ve şöhretin zirvesindeyken bir anda aldığı kararla televizyon haberciliğini bırakarak İzmir Sığacık’taki çiftliğine yerleşen Fatih Portakal kendi ait Youtube kanalından sürdürürken eski kanalında da ilginç gelişmeler oluyor.

Her akşam izleyicinin karşısına çıkan Ana Haber Bülteni gece önemli kuşakta yayınlanan dizileri geride bırakmayı devam ediyor.

Fatih Portakal’ın yerine gelen isim olan Selçuk Tepeli hafta içi zorlu rakipleriyle mücadele ederken, hafta sonları ise Gülbin Tosun izleyicinin karşısına çıkıyor.

Gülbin Tosun’un aldığı zirve puanlar ise rakip kanalların hafta sonu sunucularını kıskandırıyor.

Bugünde öyle bir gün oldu ve reyting sonuçları bu sabah geldiğinde sıralamayı izleyen kanal çalışanlarından bazıları FOX TV Ana Haber’in 3 kategoride 2’ciliği kaptığını görünce sevinç içinde güldükleri görülürken, bazılarını bıyık altından manidar gülüşlerle etrafa baktığı gözlemlendi.

Sığacık’taki çiftliğinde ve teknesinde atıl habercilik yapan Fatih Portakal’ın attığı her tweet veya paylaştığı her haber röportaj hala olay olmaya devam ederken, birçok televizyonun yöneticisinin aklında Fatih Portakal olduğu bilinen bir gerçek.

Fatih Portakal’ın gönlünde “haber sevdasının yattığını” bilmeyen medya mensubu yoktur. Durum böyle olunca da, bu konuda çeşitli yorumların yapılmaya devam etmesi ve normal karşılanması lazım.

Fatih Portakal’ın bıraktığı koltuğu oturan ve FOX TV Ana haberi başarılı bir şekilde sunan Selçuk Tepeli de hafta içi başarılı sonuçlar almaya devam ederken, her sabah gelen reyting sonuçları da uzun süre merak konusu olmaya devam edecek gibi görünüyor.

İşte o reyting sonuçları:

İlgili Haberler