Rezilliğin fotoğrafı Türkiye’de çekildi

Rezilliğin fotoğrafı Türkiye’de çekildi
Ankara’nın Mamak ilçesinde yapılan Saimekadın toplu konutların bulunduğu bölgede yeşil alan bulunmamasına gelen tepkiler dinmiyor. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü spor yazarı Orhan Yıldırım, “Bunlara izin verenler, kentleri rant için peşkeş çekenlerin mutlaka yargı önüne çıkması gerekir. Nasıl bir imardır Allah aşkına” ifadelerini kullandı.

Ankara’nın Mamak ilçesinde yapılan Saimekadın oplu konutlar tepki çekmeye devam ediyor. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü spor yazarı Orhan Yıldırım, “Bunlara izin verenler, kentleri rant için peşkeş çekenlerin mutlaka yargı önüne çıkması gerekir. Nasıl bir imardır Allah aşkına” ifadelerini kullandı.

orhan-yildirim-tweet.jpg

ATHENA GÖKHAN’DA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz’da konuyla ilgili daha önce yaptığı bir paylaşımda duruma tepki gösterirken “Allahım korkunç ! Bu nasıl bir çirkinliktir? Nasıl bir kişiliksiz yapılaşma ve Ruhtan yoksun bir Mimari anlayıştır. Güzelim Ülkemizin şehirleri beton bir Cehenneme dönmektedir. Korkunç” ifadelerini kullanmıştı.

ozoguz-001.jpg

459beb43-51b3-47ad-8dfc-5734b2c7e0df.jpg