İstilacı Afgan karakolun önünde güç gösterisi yaptı. Rezillikleri bitmiyor

İstilacı Afgan karakolun önünde güç gösterisi yaptı. Rezillikleri bitmiyor
Ülkede Afgan ve Pakistanlı kaçak göçmen krizi büyümeye devam ediyor. Son olarak İstanbul’da bir Afgan karakol önünde poz vererek güç gösterisi yaptı.

Adeta ülkede yıllardır büyüyerek derinleşen Suriyeli sığınmacı krizini unutturmak istercesine ülkeye akın akın alınan Afgan ve Pakistanlıların skandalları bitmek bilmiyor.

Ülkenin demografisine döşenen dinamit olan milyonlarca işgalci Suriyeliye rahmet okutur seviyede skandallara imza atan Afgan ve Pakistanlılara bir yenisi daha eklendi.

İstanbul Zeytinburnu’nda bir karakolun önünde kaslarını göstererek adeta güç gösterisi yapan Afgan sosyal medya fenomeni tepkilere neden oldu. Şahsın, videoda polis arabasının önüne gelerek arkasına karakolu da aldığından emin olduktan sonra kameraya poz verdiği "Ben polisten, kanundan güçlüyüm" mesajı vermek istercesine kaslarını gösterdiği görülüyor.

Vatandaş, “naserdawana” kullanıcı isimli Afgan’ın videosunu eleştirirken bir Afgan skandalı da yine TikTok’tan geldi. Türkiye’ye adeta işgalci olarak gelen bir Afgan’nın nerede ve ne zaman çekildiği tespit edilemeyen videosunda yine güç gösterisi yapan bir kişi üzerindeki kıyafeti cadde ortasında havaya fırlatıyor. Kıyafet arka plandaki kadınların üzerine düşüyor.

Söz konusu görüntü de sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

İlgili Haberler