Ricardo Quaresma sabırları taşırdı: Takımdan ayrılmasına yeşil ışık

Ricardo Quaresma sabırları taşırdı: Takımdan ayrılmasına yeşil ışık
Beşiktaş’ın Portekizli yıldızı Quaresma'nın geleceği tartışma konusu oldu. Erzurumspor maçında gördüğü kırmızı kartla büyük tepki çeken yıldız oyuncu için yönetimden ve Şenol Güneş’ten ayrılması yönünde karar çıktı.

Beşiktaş, Ricardo Quaresma'ya artık kalması için ısrarcı olmayacak. Son Erzurumspor maçında rakibi Leo'ya yaptığı hareket sonrası kırmızı kart gören Portekizli futbolcu gözden düştü.

Ailesini Portekiz'e gönderen ve "Ben de gitmek istiyorum, eşimle sorunlarım var" diyen Quaresma'ya ikinci başkan Serdal Adalı, "Sezon sonu gidersin" yanıtını vermişti.

 Dün taraflar tekrar bir araya gelmek istedi. Fakat Adalı buluşmayı yarına erteledi. Beşiktaş taraftarının da gördüğü kırmızı kart nedeniyle büyük tepki gösterdiği oyuncuya yarın şu denecek: "İstersen gidersin. Herkes şartlarını ortaya koyar, orta bir yol buluruz." Şimdi gözler yarınki Adalı ile Quaresma görüşmesine çevrildi. Bu arada 35 yaşındaki oyuncuya en az 3 maç ceza geleceği öğrenildi.

Beşiktaş ile 216 maçta sahaya çıkan Quaresma 37 gol attı ve 76 gol pası verdi. 16 bin 297 dakika sahada kalan Portekizli, 6.5 sezonluk Beşiktaş kariyerinde 113 gole katkı yaptı.

ŞENOL GÜNEŞ DE TEPKİLİ

BB Erzurumspor maçında gördüğü kırmızı kartla sabırları taşıran tecrübeli yıldız, Şenol Güneş'teki kredisini de tüketti.

Yıldız oyuncu ile ilgili görüşünü bildiren Güneş, “Gidebilir” dedi, kafa karışıklığı yaşayan bir oyuncunun uzun vadede verimli olamayacağına inandığını bildirdi.

Tecrübeli hocanın bu kararında Quaresma'nın, Malmö ve Erzurum maçlarında gördüğü kırmızı kartlar etkili oldu.

İlgili Haberler