Rıdvan Dilmen Emre Belözoğlu'nu öve öve bitiremedi!

Rıdvan Dilmen Emre Belözoğlu'nu öve öve bitiremedi!
Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Medipol Başakşehir karşılaşmasını yorumladı. Dilmen, turuncu-lacivertli ekiple çıktığı 9 maçta yenilgi görmeyen Emre Belözoğlu'nu öve öve bitiremedi.

Galatasaray - Başakşehir maçında kazanan çıkmadı. NEF Stadyumu''nda oynanan karşılaşma 1-1''lik skorla tamamlandı. Rıdvan Dilmen ve Erbatur Ergenekon, TRT SPOR''da yayınlanan "%100 Futbol" programında 1-1 biten mücadeleyi analiz etti.

TRT Spor''da konuşan Rıdvan Dilmen, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu''ndan övgüyle bahsetti.

Emre Belözoğlu''nun dünya çapında bir teknik direktör adayı olduğunu ifade eden Rıdvan Dilmen, "Çok yetenekli, bu işe çok kafa yoruyor ve bilimden yararlanıyor. Çok beğendiğim Emre Belözoğlu oyunun son bölümünde doğru değişiklikler yapmadı. Bu maçtan ders çıkarmasını bekliyorum." dedi.

"DÜNYA ÇAPINDA BİR TEKNİK DİREKTÖR ADAYI"

Dilmen, "Emre Belözoğlu''nu Türkiye dışında çalışacak nadir teknik direktörlerden biri olarak görüyorum. Emre Belözoğlu dünya çapında bir teknik direktör adayı. Bakın Türkiye demiyorum. Dünya çapı diyorum. Çok yetenekli. Ancak çok beğendiğim Emre Belözoğlu oyunun son bölümlerinde bana göre yanlış değişiklikler yaptı. Bu maçtan ders çıkarmalı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray''ın orta sahadaki sıkıntılarına dikkat çeken Dilmen, şunları söyledi:

"Galatasaray''ın en büyük handikapı orta sahada. Galatasaray''ın yerinde olsam her şeyden önce orta sahaya bir ''Fernando'' bulurdum. UEFA Avrupa Ligi''nde tur atlayan Galatasaray, devre arasında orta sahada Fernando gibi fizik gücü yüksek bir oyuncu almalı. Gündemde olan Gedson Fernandes bile zayıf kalır. Bir gerçek var; 17 puan geride olan Galatasaray''ın şampiyon olma ihtimalini görmüyorum."