Rıdvan Dilmen para almadım dedi, TRT verdik ama o kadar değil dedi. Peki paralar kimde

Rıdvan Dilmen para almadım dedi, TRT verdik ama o kadar değil dedi. Peki paralar kimde
Fanatik Gazetesi yazarı Orhan Yıldırım, yıllık 8.5 milyon lira aldığını açıkladığı Rıdvan Dilmen hakkında kendisine gelen yeni bilgiyi paylaştı.

Ünlü spor yazarı Orhan Yıldırım, TRT ile yorumculuk için anlaşan Rıdvan Dilmen''in devlet kurumundan yıllık 8.5 milyon lira aldığını açıklamış ve söz konusu olay sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Yıldırım''ın açıklamalarından sonra TRT''den açıklama gelmiş ve, "Zira, Rıdvan Dilmen ve TRT bünyesinde yer alan diğer spor yorumcularının ücretlerine dair ortaya atılan rakamlar asla doğru değildir, akıl ve mantık dışıdır, haksız bir şekilde ithamda bulunan kişilerin hayal ürünüdür." denilmişti.

Dilmen de gönüllü olarak yorumculuk yaptığını ve hiç para almadığını belirtmiş, "1 lira almadım" ifadelerini kullanmıştı.

Tüm bu olanlar sonrası Orhan Yıldırım, Rıdvan Dilmen hakkında kendisine gelen yeni bilgiyi paylaştı.

Yıldırım, "Bu @trt yorumcu @RidvanDilmen8 in bahse konu ücretinin o kadar (8.5 milyon) olmayıp, diğer yorumcular gibi makul düzeyde olduğunu açıkladı. Dilmen ise, “Bir kuruş almadım” dedi. Acaba hangisi doğru? Yeni bilgi şu, TRT dış yapım şirketine ödeme yapıyor, onlar da Dilmen’e. .." dedi.

Yıldırım, tweetin devamında şu ifadelere yer verdi:

"Rıdvan haklı! TRT''den değil de, dış yapım şirketinden aldığı için öyle diyor. Yoksa hiç almasaydı koskoca trt kurumu, Dilmen’i yalanlamazdı. Sn. @zahidsobaci kamuoyu ila artık gerçekleri belgeleri ile paylaşın. Rıdvan Dilmen almadım, siz verdik diyorsunuz. Paraları kim aldı?"

 

İlgili Haberler