Rıdvan Dilmen'den AKP'li Bakan'a Trabzonspor tepkisi

Rıdvan Dilmen'den AKP'li Bakan'a Trabzonspor tepkisi
Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ın Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından "Trabzonspor şampiyon olacak" sözlerine tepki göstererek, "Saygı duyamam kusura bakmasın" ifadelerini kullandı.

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen katıldığı canlı yayında, Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ın "Trabzonspor şampiyon olacak" sözlerine tepki gösterdi.

Bakanın açıklamalarının doğru olmadığını ifade eden Dilmen, katıldığı canlı yayında "Sayın bakan çıkıp Trabzonspor şampiyon olacak derse saygı duyamam kusura bakmasın" şeklinde konuştu.

Rıdvan Dilmen, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bir kere, kulüp başkanlarının ve futbol federasyonlarının gerçek kararlar verebilmesi için hiçbir kulüple, hiçbir makamla ilgileri olmaması gerekiyor. Bazen şu da yapılıyor maalesef, bir karar alınıyor, valla yukarıdan söylediler diyor. Kim sorgulayacak ki? Böyle bir şey olur mu?

Ne diyor bu sefer vatandaş, hal Açalım sosyal medyayı, o onu istiyor, bu bunu istiyor ama algıya sebep olan isimler iki taraftan da var, onu söyleyelim. Mesela, Bakan Bey’in ben, Ulaştırma Bakanımızın Trabzonsporluluğuna saygı duyuyorum ama Trabzonspor maçından sonra, 'İnşallah Trabzonspor şampiyon olur bugün şöyleydik, böyleydik' demesine saygı duymuyorum, kusura bakmasın."

 

İlgili Haberler