Rıdvan Yılmaz Beşiktaş'tan ayrılıyor

Rıdvan Yılmaz Beşiktaş'tan ayrılıyor
Alman ekibi Eintracht Frankfurt, Beşiktaş'ın 21 yaşındaki sol beki Rıdvan Yılmaz'ı bonservisiyle birlikte transfer etmek üzere. Görüşmede son aşamaya gelindi.

Süper Lig''de geçtiğimiz sezonu 6. sırada noktalayan Beşiktaş, gelecek sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Valerien Ismael yönetiminde transfer planlamasını yürüten siyah-beyazlı ekipte ayrılacak oyuncularda yavaş yavaş netleşmeye başladı.

GENÇ RIDVAN AVRUPAYA GİDİYOR

Her fırsatta Avrupa’ya gitmek istediğini söylenen Beşiktaş’ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz’ın bu hayalinin gerçekleşmesine az kaldı. Genç oyuncu için siyah beyazlıların 6.5 milyon euro bonservis ücretinde el sıkıştığı sadece ödeme seçeneklerinin konuşulduğu öğrenildi. Bu işlemler bittikten sonra transfer açıklanacak.

BAŞARILI PERFORMANSI DİKKAT ÇEKİYOR

Beşiktaş altyapısında yetişen ve 17 yaşında A Takım kadrosunda katılan genç yetenek Rıdvan Yılmaz, 4 sezonda forma giydiği 60 maçta 4 gol attı; 7 asist yaptı. 21 yaşındaki sol bek 6 kez de A Milli Takımı''nda görev aldı.

RIDVAN''IN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Beşiktaş ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası kazanan genç yıldız, bu sezon toplamda 33 maçta görev aldı. 3 gol ve 4 asistle oynadı.