Rıza Çalımbay'dan flaş Jesus açıklaması: Öbür antrenörlere yazık!

Rıza Çalımbay'dan flaş Jesus açıklaması: Öbür antrenörlere yazık!
Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbaş, Süper Lig teknik direktörleriyle ilgili yorum yaparken, Fenerbahçe'nin getirdiği Jorge Jesus için çarpıcı ifadeler kullandı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, TRT Spor''da katıldığı programda açıklamalarda bulundu.

Çalımbay, şu ifadeleri kullandı:

"3 sene önce Sivasspor ile anlaşmadan ''Hedef yoksa, düşmeye oynayacaksak kesinlikle gelmem" dedim. Onlar da tabii ki; ''Hedefimiz var, iyi oyuncular alıp iyi işler yapacağız'' dediler. Benim hedefimde de her zaman beşincilik vardı. En önemli şeylerden bir tanesi de Sivasspor''u Avrupa''ya götürmekti. Üç sene üst üste biz Avrupa''ya gidiyoruz. Çok güzel işler başardığımıza inanıyorum. Sivas öyle büyük bir bütçeye sahip bir yer değil ancak çok düzenli bir kulüptür. Oyunculara verilen taahhütler zamanında yerine getirilir. Ben de Sivaslıyım bu da zaten aşırı sorumluluk yüklüyor. Benim burada başarılı olmam, iyi şeyler yapmam gerekiyor. Üstüne koymamız, daha iyi şeyler yapmamız gerekiyor. Bazı oyuncularımızı kaybettik. O yüzden iyi transferler yapmamız gerekiyor."

Çalımbay, Süper Lig''deki teknik direktörlerle ilgili bir soruya ise şu cevabı verdi:

"Türkiye''de kaliteli antrenörler var. Nuri Şahin, Volkan Demirel de yeni yeni başlıyor. Yeni arkadaşlarımıza zaman vermek lazım. Diğerleri zaten tecrübeli. Yabancılar daha şanslı. Örneğin Fenerbahçe... Fenerbahçe hoca alıyor özel uçakla geliyor, helikopterle oteline gidiyor. Bu kadar lükse, abartmaya gerek yok. Öbür antrenörlere yazık. Yabancı geliyor, oyuncu istiyor ve alınıyor. Zengin takım, taraftarı var. Bunlar zaten ya şampiyon olacak, ya da ikinci olacak. Yabancıların şansı bizden daha yüksek oluyor. Bizim hepimizin yabancı hocalardan eksiği yok, fazlamız vardır."

İlgili Haberler