Rıza Çalımbay'dan Oğuzhan Özyakup ve Rondon açıklaması

Rıza Çalımbay'dan Oğuzhan Özyakup ve Rondon açıklaması
Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaş'tan Oğuzhan Özyakup ve Everton'dan Salomon Rondon ile ilgilendikleri yönündeki çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.

Demir Grup Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Radyospor''da Anadolu Ateşi programında Salim Manav''ın canlı yayın konuğu oldu. Çalımbay, basında çıkan Oğuzhan Özyakup ve Rondon iddialarına da yanıt verdi.

"RONDON VE OĞUZHAN İLE İLGİLENMİYORUZ"

Çalımbay, "Süper Lig''de devre arasına 7 hafta var. Şu anda tek düşüncemiz 7 haftalık süreçte oynayacağımız maçlar. Oğuzhan Özyakup ve Salomon Rondon''la ilgilenmiyoruz. Oğuzhan ve Rondon iddiası gerçeği yansıtmıyor." dedi.

"TRABZONSPOR, UĞUR İLE İLGİLENİYOR"

Trabzonspor ''un transfer listesinde yer alan Uğur Çiftçi hakkında ise Çalımbay, "Trabzonspor, Uğur Çiftçi ile ilgileniyor. Trabzonspor''un sezon öncesinde de Uğur''a bir teklifi olmuştu. Uğur''un A Milli Takım''a çağrılması gerektiğini düşünüyorum. Uğur, Trabzonspor''a transfer olursa ilk aday kadroda yer alır. Fakat Sivasspor''dayken tercih edilmez. Bunun sebebini açıkçası bilmiyorum." ifadelerini kullandı.