Rize’den bir vatandaş: “Erkek yalancılardan bıktım”

Rize’den bir vatandaş: “Erkek yalancılardan bıktım”
Rize’de yerel seçimler öncesi yapılan sokak röportajında konuşan bir vatandaş, “Ben artık erkek yalancılardan bıktım usandım” şeklinde konuştu.

Rize’de yerel seçim öncesi vatandaşların nabzını tutan Halk Ekranı adlı Youtube kanalında konuşan bir vatandaş, oyunu İYİ Parti’ye vereceğini belirterek, “Ben artık erkek yalancılardan bıktım usandım” ifadelerini kullandı.

Sokak röportajında muhabirin “AKP’den memnun musunuz?” şeklindeki sorusunu cevaplayan vatandaş şunları söyledi:

“Benim oyum hem yerelde hem de milletvekilleri seçiminde kesinlikle İYİ Parti’ye vereceğim. Artık ben erkek yalancılardan bıktım usandım. Türkiye’ye kadın lider gelecek, erkeklerden bıktım ben. Ben AK Parti’den değil muhalefetten bile memnun değilim. Ben hiçbirinden memnun değilim. Memnun değilim ki bana hiçbir şey vermedi. Enflasyonu yüzde 16 yapan müdürü görevden aldılar. Berat Albayrak dedi ki; enflasyon düşüyor, şu oluyor, bu oluyor; düşürdü aşağıya… Yüzde 16 verecekken ben emekli olarak 10,19 verdi. Bir defa beni 5 puan kazıkladı. Berat Aybayrak diyor ki enflasyon düşüyor. İyi de reisimiz de diyor ki, ‘Marketlerdeki fiyat aşağı düşeceğine yukarı çıkıyor.’ Peki bu nasıl oluyor, ben bu işten bir şey anlamıyorum. İnanır mısın bin 500’ün üzerinde çeşitli kitap okudum, fakat ben bunların söylediğinden hiçbir şey anlamıyorum. Bunların hangisi doğru söylüyor, onu da anlamış değilim.”