Chelsea'de ikinci Romelu Lukaku dönemi sona eriyor

Chelsea'de ikinci Romelu Lukaku dönemi sona eriyor
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de forma giyen Romelu Lukaku, Ada'dan ayrılmaya hazırlanıyor. İtalyan basınına göre Lukaku, Chelsea'deki takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

İtalyan Calciomercato''ya göre, sezon başında Inter''den 85 milyon euro''ya transfer edilen Romelu Lukaku, Chelsea ile yol ayrımına gidiyor.

Kariyerinin ikinci Chelsea imzasını atan Belçikalı golcü, büyük beklentilere rağmen performansıyla eleştirilerin odak noktası haline geldi. Lukaku, takım arkadaşlarına şimdiden veda etti.

LUKAKU HANGİ TAKIMA GİDECEK?

Lukaku gelecek sezon yeniden Inter forması giyebilir. Serie A''da şampiyonluk mücadelesi veren Inter, yeni sezonda kadroda devrim yapmayı düşünüyor.

Correa, Alexis Sanchez ve Barella''nın İtalyan devinden ayrılığı gündemde. Lukaku''yu transfer etmek isteyen lacivert siyahlılar Lautaro Martinez''i de satarsa Juventus ile sözleşmesi bitecek Paulo Dybala''yı da bedelsiz olarak kadrosuna katmak istiyor.

Bu sezon Chelsea formasıyla 32 maçta 10 gol kaydeden 28 yaşındaki futbolcu geçen sezon Serie A şampiyonluğu yaşadığı Inter''de 44 maçta 30 gol ve 11 asistlik performans sergilemişti.