Sahanın ortasında arkadaşını sırtından 'hart' diye ısırdı

Sahanın ortasında arkadaşını sırtından 'hart' diye ısırdı
Allianz Arena’da oynanan ve erken final olarak nitelendirilen Almanya-Fransa maçında Antonio Rüdiger’in rakibin orta saha oyuncusu arkadaşı Paul Pogba sırtına doğru yaptığı hareket maça damga vurdu. TRT yorumcusu Ömer Üründül bile canlı yayın sırasında ne diyeceğini şaşırdı.

Ömer Üründül bile ne diyeceğini şaşırdı

Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) F Grubu''nda Fransa ile Almanya''nın karşılaştığı dev maçta Antonio Rüdiger ile Paul Pogba arasında ilginç bir ısırık olayı yaşandı. Maçta ilk devre oynanırken Pogba’yı marke etmeye çalışan Rüdiger, oyuncunun sırtına doğru ağzıyla bir hareket yaptı.

HAKEM ORALI OLMADI

Rüdiger’in yaptığı müdahale sonrasında acı içinde sırtını tutan Pogba, Hakem Carlos del Cerro Grande’ye kendisini ısırdığına yönelik itirazda bulundu ancak İspanyol hakem oralı olmadı.

Alman oyuncunun, Pogba’yı ısırıp ısırmadığı görüntülerden net olarak anlaşılmazken bu olay sosyal medyada yer buldu. Bazı futbolseverler Rüdiger’in Pogba’yı ısırdığını belirtirken kimileri ise ısırmadığını iddia etti. TRT yorumcusu Ömer Üründül bile canlı yayın sırasında ne diyeceğini bilemedi.

POGBA ISIRDIĞINI AÇIKLADI

Maçın ardından konuşan Paul Pogba, Antonio Rüdiger ile arkadaş olduklarını vurgularken Alman futbolcunun kendisini ısırdığını söyledi.

"BİZ ARKADAŞIZ”

Rüdiger ile arkadaş olduklarını hatırlatan Pogba, "Birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz. Biz arkadaşız. Beni biraz ısırdı ama bu büyütülecek bir şey değil. Sanırım televizyondan da gördünüz. Ancak her şey bitti, geçmişte kaldı" dedi.

"Isırığı hissettim ve hakeme söyledim. Sahada kararları o veriyor. Kart göstermedi ve bence böylesi daha iyi. Bu yüzden oyundan atılmasını istemezdim. Bu tür kararlar için ağlamıyorum"

AKILLARA LUİS SUAREZ GELDİ

Isırık vakaları Uruguaylı yıldız Luis Suarez ile futbol dünyasının gündemine oturmuştu. Suarez, Ajax yıllarında PSV oyuncusu Otman Bakkal''ı boynundan ısırmış ve 7 maç ceza almıştı.

Yıldız futbolcu Liverpool forması giyerken Chelsea''li Branislav Ivanovic''i ısırdıktan sonra 10 maçla cezalandırılırken vukuatı uluslararası arenada da sürdü. 2014 Dünya Kupası''nda İtalyan yıldız Giorgio Chiellini''yi ısıran Suarez 4 ay futboldan men edilmişti.

İlgili Haberler