Rus medyası Artem Dzyuba'nın Fenerbahçe'ye yakın olduğunu yazdı

Rus medyası Artem Dzyuba'nın Fenerbahçe'ye yakın olduğunu yazdı
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncu Artem Dzyuba ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

FATİH SABOVİÇ

Rus medyasında Artem Dzyuba ile ilgili çıkan haberler, forvet arayışındaki Fenerbahçe''yi yakından ilgilendiriyor. Zenit''in 33 yaşındaki golcüsü Dzyuba, takımıyla yeni sözleşme imzalamak için anlaşamadı ve yollarını ayırma kararı aldı.

FENERBAHÇE''DE ARTEM DZYUBA İDDİASI

Geride kalan sezonda Zenit''in deneyimli forveti Artem Dzyuba, 39 maçta görev alırken 13 gol ve 10 asist üretti. Ancak 33 yaşındaki ve 1.96 boyuncaki golcü, artık yeni bir macera arayışına girdiğini ifade ederek takımı ile yola devam etmeyeceğini belirtti. 

Rus medyasına yansıyan haberlerde, oyuncunun Fenerbahçe''ye önerildiği ve bu konuda yeni gelişmeler olabileceği ifade edildi.

KIZILYILDIZ DA İSTİYOR
Sırbistan''da şampiyonluğa ulaşan Kızılyıldız ekibinin de Artem Dzyuba için istekli olduğu geçtiğimiz günlerde Sırp medyasına yansımıştı. Ancak Dzyuba''nın daha üst düzey bir kulüpte görev yapmak istediği öğrenildi.

ŞU ANDA ÖNCELİK DEĞİL...
Dzyuba''nın Fenerbahçe için alternatifler arasında yer aldığı ancak ilerleyen yaşı sebebiyle oyuncuya dair soru işaretleri olduğu konuşuluyor. Sarı lacivertlilerin önceliği Sörloth konusu ve elindeki diğer alternatiflere verdikten sonra bu oyuncuya dair net bir karar verebileceği belirtiliyor.

İlgili Haberler