Rus Youtuber Stas Reeflay’in ölen hamile sevgilisi hipotermi değil çoklu kafa travması geçirmiş

Rus Youtuber Stas Reeflay’in ölen hamile sevgilisi hipotermi değil çoklu kafa travması geçirmiş
Rus Youtuber Stas Reeflay bir iddia uğruna hamile sevgilisinin hipotermi geçirerek ölümüne neden olmuştu. Yapılan araştırmalar sonucunda kadının hipotermi nedeniyle ölmediği, çoklu kafa travması geçirdiği, kafasında ve yüzünde morluklar oluştuğu tespit edildi.

Rus Youtuber Stas Reeflay, 28 yaşındaki hamile kız arkadaşının ölümüne neden olmuştu. Bin dolarlık iddia için balkona kilitlenen kadın, hipotermi geçirip hayatını kaybetmişti. OIayla ilgili incelemeler sonucunda şok eden ayrıntılar ortaya çıktı.

ÇOKLU KAFA TRAVMALARINA SAHİP

Rus yetkililer tarafından yapılan ayrıntılı çalışmalar sonucunda, aslında kadının hipotermi nedeniyle ölmediği ortaya çıktı. Rusya soruşturma komitesi, yaptığı kapsamlı araştırmalar sonucunda kadının çoklu kafa travmalarına sahip olduğunu gördü.

1024xauto-026.jpg

YOUTUBER SUÇSUZ OLDUĞUNU İDDİA EDİYOR

Tüm bunlara ek olarak kadının yüzünde morluk tespit edildi. Kafada ve yüzde ortaya çıkan morluklar olayın son derece korkunç bir boyutunun olduğunu gösteriyor. YouTuber ise kendisinin tamamen suçsuz olduğunu ve onu darp etmediğini iddia ediyor. Diğer taraftan Youtuber’ın 15 yıl hapis cezası alabileceği tahmin ediliyor.

Kaynak: Mynet

 

İlgili Haberler