Kartallar yüksek uçar!

Kartallar yüksek uçar!
Kartallar yüksek uçar!

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapıp ilk 2 maçını kazanarak 144 hafta sonra Süper Lig’de liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapıp ilk 2 maçını kazanarak 144 hafta sonra Süper Lig’de liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, son olarak 2008-2009 sezonunda ligdeki ilk 2 maçını kazanmıştı. Şampiyon olduğu 2008-2009 sezonuna Antalyaspor ve Konyaspor galibiyetleriyle başlayan ve averajla liderlik koltuğuna oturan siyah-beyazlılar, sezon sonunda da mutlu sona ulaşmıştı. Bu sezona da Trabzonspor ve Kayseri Erciyesspor zaferleri ile başlayan Beşiktaş, 4 sezon sonra ilk iki maçını kazanmayı başardı.

 


“Gollerim gelecek”
Teknik direktör Slaven Bilic, “İki kere geri düştüğümüz maçı kazanmak önemliydi. Bazı hatalar yaptık. Bunları gidermek zorundayız” şeklinde konuştu. Bu arada Trabzonspor’dan sonra Kayseri Erciyes’e de bir gol atan Gökhan Töre profesyonel futbol kariyerindeki ilk gollerine imza atmış oldu. Genç futbolcu, “Beşiktaş ile uyum sorunu yaşamadım. Buradaki arkadaşlık gerçekten harika. Gollerime devam edeceğim” diye konuştu.